Categories
Predavanja Pretekla predavanja Spletne urice

#119: Vsi smo v tem skupaj: soustvarjalni procesi v projektih

2. februar @ 19:05 //ONLINE//

“Projektno delo” – besede, ki so v 21. stoletju že stalnica. Vsi vemo, kaj moramo narediti za uspešno zaključen projekt. Ja, seveda – kaj pa če temu ni tako?

V prvih uricah v 2021 nam bo Ana Kyra Bekš predstavila kako lahko kot vodje projektov ali najrazličnejših skupin podpiramo druge člane in jim olajšamo pot do njihovih doseženih ciljev.

Ana Kyra Bekš je diplomirana industrijska oblikovalka, ki jo zanima storitveno oblikovanje. Najbolj si želi da bi imeli projekti, na katerih sodeluje, pozitivne učinke na posameznike, organizacije in okolje.

Z bogatim izkušnjami storitvenega oblikovanja za javni, zasebni in nevladni sektor, lahko Ano najdemo kot sodelujočo ali organizatorko pri večih projektih in izobraževanjih, kot npr. Ljubljana Service Jam, Zavod Servis 8, Gorenje Design Studio itn.

Trenutno sodeluje kot načrtovalka izobraževanj in usposabljanj v Šoli soustvarjanja (The Co-Creation School) in facilitatorka soustvarjalnih procesov, projektov in dogodkov.

Ana se trenutno izobražuje s področja storitvenega inoviranja in oblikovanja na Univerzi Laurea na Finskem in sočasno raziskuje področja nevropsihologije, facilitacije, iger in uporabne improvizacije.

Youtube Stream

Event bo v živo na #wwwhmb Youtube kanalu:

Facebook

Pofočkaj se na eventu