Categories
Predavanja Pretekla predavanja Spletne urice

#121: Vroča mnenja – o oblikovanju in še čemu!

2. marec @ 19:05 //ONLINE//

Veliko ljudi, še več mnenj, tako malo časa za vse – v naslednji ediciji uric bomo nagovorili različna mnenja o oblikovanju, življenju in (morda) politiki. Z nami bosta skozi manj in več popularna mnenja šli skozi Eva Jeršin Jakljevič in Maja Wolf.

Eva
Eva Jeršin Jakljevič je oblikovalka digitalnih produktov in samostojna podjetnica. V zadnjih 5 letih je sodelovala pri razvoju 37+ digitalnih produktov s startupi po evropi in celo na drugi strani atlantika. Trenutno se spopada z izzivi v segmentu pametnih mest in javnega prevoza v sodelovanju s podjetjem Margento.Je zagovornica uporabnikov zato so njen najljubši del procesa raziskave. V začetku leta 2018 je prevzela UX meetupe v Ljubljani in jih z novo ekipo v letu 2020 prestrukturirala v super mesečni dogodek pod imenom SDxUX Drinks.

Maja
Maja Wolf je kot produktna oblikovalka zaposlena pri podjetju MESI, kjer načrtuje aplikacije za zdravstvo. V tem času se je preizkusila tudi v vlogi inštruktorice in mentorice pri BRAINSTER mednarodnem UX/UI bootcampu ter sodelovala pri organizaciji Ljubljana Jams dogodkih.


Z zanimanjem raziskuje različne pristope k vodenju produkta ter preizkuša metode oblikovalskega mišljenja skupaj z metodami coachinga in moderiranja.

Youtube Stream

Event bo v živo na #wwwhmb Youtube kanalu:

Facebook

Pofočkaj se na eventu