Categories
Predavanja Pretekla predavanja Spletne urice

#151: Oblikovanje in razvoj visoko interaktivnih spletnih mest

torek, 13. februar @ 19:05
// Pisarna, Mb //

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Na predavanju se bomo dotaknili prijemov, orodji in taktik, ki se jih v studiu Trampolin poslužujemo pri oblikovanju in razvoju spletnih mest in aplikacij, ki imajo veliko premikajočih-se elementov. Kako poteka zasnova, kako razvoj in kako komunikacija? Kdo sodeluje v procesu ob standardni zasedbi? Kako ta mesta kljub težjim datotekam ohraniti hitra in odzivna ter prijazna iskalnikom? Več o tem na Spletnih uricah 13.2.2024 v Pisarni.

Dragan Petoš
Dragan Petoš je v svoji karieri kot programer soustvaril spletna mesta za največja slovenska podjetja kot so Telekom Slovenije (telekom.si), Petrol (petrol.si), BTC City (btc-city.com) in druge. Kot vodilni front-end programer in kasneje kot vodja oddelka razvoja je več let deloval v agenciji Renderspace.
V ekipi Trampolina vodi razvoj naprednih in visoko interaktivnih spletnih mest.

Andrija Šulić
Andrija je soustanovitelj studia Trampolin z več kot 17 leti profesionalnih izkušenj pri snovanju in razvoju digitalnih produktov in storitev za slovenska, regionalna in globalna podjetja.

Deloval je v vidnejših slovenskih agencijah Innovatif ter Renderspace, kjer je vodil oddelek za oblikovanje digitalnih produktov in storitev. Po obdobju dela za slovenske in regionalne naročnike je kot vodja oddelka oblikovanja deloval na Poviu in sodeloval na večjem številu tujih projektov korporacij in start-upov.

V studiu Trampolin skrbi za oblikovanje in koordinacijo spletnih projektov.

LINKEDIN

Čekni event:

Facebook

Pofočkaj se na eventu: