Categories
Predavanja Pretekla predavanja

Spletne urice Maribor #3: SEO & Odnosi z (družabnimi) mediji

16.03.2011 ob 19.00, KIBLA, Maribor
Ponovno imamo za vas na sporedu dve predavanji.

Petra Slanič (www.postskriptum.si) –  Odnosi z (družabnimi) mediji

V današnjem svetu, v vsakem trenutku prepletenim z internetom, so odnosi z javnostmi prešli v nove dimenzije. Če smo še nedavno govorili o odnosih z mediji in s tem mislili na klasične analogne medije – tiskane medije, radio in televizijo -, se danes moramo zavedati, da je vsak posameznik lahko medij in pri načrtovanju piarovskih aktivnosti ne smemo pozabiti na družabne medije. Kako se jih „lotiti“ pa boste izvedeli na naslednjih spletnih uricah v Mariboru. Petra bo vesela vaših vprašanj in obljublja, da bo vsako vprašanje bogato nagrajeno.

***********

Peter Mesarec (@optimizacijass) –  Optimizacija spletnih strani

Vaša spletna stran se lahko izgubi med milijoni spletnih strani, ki se vsak dan borijo za obiskovalce in kupce na spletu. Kako pripraviti spletno stran, da se bo pojavila na vrhu iskalnih rezultatov in kako redno vzdrževati to pozicijo. Peter bo predstavil optimizacijo spletnih strani za iskalnike in se bo posebej posvetil 10 največjim problemom spletnih strani, ki preprečujejo, da bi se le-te spoprijateljile z googlom. Na predavanju bomo v živo analizirali nekaj spletnih strani, ki jih bodo predlagali iz občinstva. Lahko pa naslov vaše spletne strani že pred predavanjem sporočite na @optimizacijass in bomo analizo pripravili vnaprej ter jo predstavili na predavanju.
Peter je lastnik podjetja seos.si, ki se ukvarja z optimizacijo spletnih strani za iskalnike in je med drugim že predaval tudi na wwwhLJ.

Vabljeni!
Vstopnine ni.