Categories
Predavanja Pretekla predavanja Spletne urice

Spletne urice Maribor #32: Kdo me v resnici heka?

Torek, 07. 05. 2013 ob 19.00 @ KID KIBLA

Na Internetu vlada zakon divjine in takoj, ko smo povezani, ima to vpliv tudi na nas. Kljub temu, da imamo postavljene požarne ograjice, obstajajo načini, kako te ograjice preskočiti. So krivi administratorji ali razvijalci, proizvajalci ali integratorji? Kdo nam sploh grozi in česa se moramo v RESNICI bati. Preleteli bomo nekaj izzivov na področju informacijske varnosti in poskušali najti tudi kakšen koristen nasvet.

Milan Gabor je direktor in lastnik podjetja ViRIS, katerega primarna dejavnost je razvoj in varnost informacijskih sistemov. Po večletnem delu kot razvijalec programske opreme HERMES SoftLabu, se je odločil za samostojno pot podjetnika in se preusmeril v informacijsko varnost in z njo povezanimi storitvami.
Pri svojem delu se nenehno srečuje z izzivi na področju informacijske varnosti. Ima širok spekter praktičnega znanja z različnih področij informacijskih sistemov, ki jih uspešno nadgrajuje z nenehnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem, kar pa mu tudi omogoča kvalitetno svetovanje podjetjem ali drugim ustanovam.

 

Facebook RSVP