Categories
Predavanja Pretekla predavanja Spletne urice

Spletne urice Maribor #37: Radijske postaje v vašem žepu!

26.  11.  2013 ob 19.00 @ KID KIBLA

Predstavil se nam bo Saso Papp, CEO & Founder podjetja MyRadioGoGo – mobile apps for radio stations  in urednik na MobileRadioWorld.com

Govoril bo o njegovi podjetniški zgodbi, o razvoju mobilnih aplikacij za radijske postaje, ki jih njegovo podjetje prodaja po celem svetu. Zagotovo zanimiva zgodba o tem, kako je prepoznal problem, ki ga je zaznal kot radijski moderator. Predstavil bo aplikacije, ki so jih razvili v podjetju oziroma platformo, ki preko XML-a omogoča konfiguriranje in spreminjanje radijskih mobilnih aplikacij. Beseda pa bo tekla tudi o tem, da ni nujno, da imamo takoj “perfect product”, saj ga moramo itak konstantno in vedno razvijati in nadgrajevati. Kdaj je pravi čas za prodajo mobilnega produkta, kako prodajati mobilne aplikacije v B2B svetu in kako dobro je, da poznamo trg, ki mu prodajamo storitev? Na ta in mnoga druga vprašanja bomo iskali odgovore ta torek zvečer.

Življenjski moto Saša Pappa je “Vsaka stvar se zgodi z namenom”, sebe pa opisuje s stavkom “Neskončno miren v sebi!” in ker bodo spletne urice vse prej kot mirne in se bodo zgodile z namenom, pridi in povabi še prijatelje!

 

RSVP @ Facebook