Categories
Predavanja Pretekla predavanja Spletne urice

Spletne urice v letu 2012

Pozdrav!

Ekipa spletnih uric še diha. Zaenkrat pripravljamo seznam predavateljev, s samimi predavanji pa  ponovno začnemo 13.2.(urice takrat izjemoma na ponedeljek).

V tem letu se bo spletnim uricam  pridružil še en dogodek z imenom Startup müsli. Za razlago si preberite opis, ki ga je napisal en od organizatorjev, Tine Poštuvan(@time_child)

Da malo doponimo dejavnosti, ki so se začele s Spletnimi uricami smo se odločili, da dodamo še nove sklope prireditev pod imenom Startup müsli. Dogodki bodo namenjeni predstavitvi slovenskih podjetij in skupin iz področja ITja. Nekako smo opazili, da se mogoče premalo poznamo in da je nasploh dosti kul firmic, ki delajo zanimive reči, pa o tem ne vemo kaj dosti. Na predavanjih bodo ustanovitelji podjetij predstavili kdo so, kaj delajo, kakšna je bila njihova pot do sedaj in kaj so plani za prihodnost. Fajn bi bilo, če bi se po predavanjih sledil še pogovor s predavatelji, vendar bomo videli kako se bodo stvari razvijale.

Dogodki ne bodo tehnično obarvani (ne bomo kazali kode), tako da so primerni tako za ekonomiste, kot za računalničarje. Skratka vse, ki vas to področje zanima.

Če ima kdo kak predlog ali bi rad sodeloval, naj me kontaktira[ tine at 2ndsight.si].

 

Vabimo vas na oba dogodka!