Categories
Predavanja Prihajajoča predavanja Spletne urice

#155: Subscription management: lekcije iz kompleksnosti

torek, 04. junij @ 19:05
// Pisarna, Mb //

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Ste se kdaj vprašali, kako izgleda projekt implementacije sistema za vodenje naročnin (po domače ‘subscription management-a’)?
Verjetno ne. Vzameš ChargeBee, Stripe ali podobno platformo, vneseš podatke svoje firme in voila! Dela!

Zgoraj navedeno je teorija, praksa pa povsem nekaj drugega. Sploh kadar želiš sistem naročnin vpeljati v podjetje z vzpostavljenimi procesi naročanja, sales oddelki, in internim računovodstvom. Pa še za slovensko-ameriško podjetje gre! S takšno situacijo sta se soočila tokratna gosta, Katarina Mlakar, načrtovalka uporabniške izkušnje v podjetju Kaldi, ter Vid Pajek, produktni vodja podjetja Loftware.

Zgodba je napeta, v njej se znajdejo vsi elementi političnega trilerja: boj med ključnimi deležniki, visoka pričakovanja in napetost do zadnjega releasa! Pa seveda tudi nekaj UX-a, produktnega vodenja in razvoja. Katarina in Vid bosta predstavila s katerimi izzivi so se soočili, katere napake so naredili in kaj so se iz njih naučili.

O gostih:
Vid Pajek je po-dnevi produktni vodja, po-duši pa UXer. Zaposlen je v podjetju Loftware z več kot 7 leti izkušenj. Trenutno vodi prehod in razvoj avtomatizacije sistemov za prodajo naročnin.

Katarina Mlakar je UX oblikovalka, ki rada potuje, se nenehno uči in raziskuje. Zaposlena je v podjetju Kaldi, kjer sodeluje pri zasnovi in oblikovanju kompleksnih digitalnih produktov. Njen fokus je predvsem na UX in UI oblikovanju.

LINKEDIN

Čekni event:

Facebook

Pofočkaj se: