Categories
Predavanja Prihajajoča predavanja Spletne urice

#142: Od Old-School do Next-Gen: Prehod z UIKit na SwiftUI

četrtek, 26. januar @ 19:05 // V ŽIVOOO – Pisarna, Mb //

#wwwhmb × Infinum

+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Hura! Woohoo! Urice so spet tu 🙂 

Kljub en kanček daljšem premoru, napitanem z vsemi prazničnimi dobrotami se vračamo v Pisarno – in dobrot še ni zmanjkalo! Tokrat bo zanje poskrbelo podjetje, ki je tudi dom tokratnega predavatelja, Infinum. Večna hvala in zakomentirani easter-egg-i v kodi vam!

Pozabi na malco iz nahrbtnika in se nam pridruži (ter podruži) na predavanju v živo! V barvi. In animirano. Ful boljša grafika od streama.

O predavanju:

Teče že četrto leto odkar je Apple predstavil SwiftUI – novo ogrodje za razvoj uporabniškega vmesnika (UI) za Apple naprave. Ker je trenutni UIKit še vedno zelo uporabljen, je čas, da začnemo razmišljati kako lahko SwiftUI in njegove prednosti integriramo v že obsoječe “live” UIKit projekte, brez celotnega “refactorja”. Kako to rešujemo pri Infinumu?

O predavatelju:

Dejan Skledar je Senior iOS Engineer pri podjetju Infinum. V iOS se je usmeril že pred več kot 8 leti, najraje pa ima vrhunske in “challenging” UX/UI vmesnike ter uporabo najnovejših tehnologij in orodij. Od nekdaj rad tudi vodi in izobražuje kader ter sodeluje pri Infinum Academy.

Facebook

Pofočkaj se na eventu:

P.s. Malenkost spreminjamo format Uric – več o tem lahko zveš v tem postu 🙂